lauantai 28. helmikuuta 2015

68. Bataattiranskalaiset

Ajattelin, että kaikki osaa tehdä näitä. Mutta sitten välähti, että ehkei osaakaan... Tämän helpommaksi ei voi ruuanlaitto mennä. Ja paljon terveellisempää kuin ne kaupan nääntyneet pussiranskalaiset...


Kuvassa linssipihvejä ja tomaatti-avocadokastetta. 


Bataattiranskalaiset

Tarvikkeet
Bataatti
Paistinpannu
(Yrtti)suolaa




Valmistus
Kuori ja pilko bataatti. Paahda kuumalla pannulla (teen itse ilman öljyä, mielestäni parasta juuri niin) ranskiksia muutama minuutti vähän käännellen. Ei tarvitse edes "lörtsöiksi" asti. Ripota päälle hyvää (yrtti)suolaa. Käytän itse Vogelin Herbamarea - siinä hyvät sävyt..

Valmis. Joko ruoan oheen tai pikkunaposteluun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti