Ajattelin, että kaikki osaa tehdä näitä. Mutta sitten välähti, että ehkei osaakaan... Tämän helpommaksi ei voi ruuanlaitto mennä. Ja paljon terveellisempää kuin ne kaupan nääntyneet pussiranskalaiset...
Bataattiranskalaiset
Tarvikkeet
Bataatti
Paistinpannu
(Yrtti)suolaa
Valmistus
Kuori ja pilko bataatti. Paahda kuumalla pannulla (teen itse ilman öljyä, mielestäni parasta juuri niin) ranskiksia muutama minuutti vähän käännellen. Ei tarvitse edes "lörtsöiksi" asti. Ripota päälle hyvää (yrtti)suolaa. Käytän itse Vogelin Herbamarea - siinä hyvät sävyt..
Valmis. Joko ruoan oheen tai pikkunaposteluun...
Kuvassa linssipihvejä ja tomaatti-avocadokastetta. |
Bataattiranskalaiset
Tarvikkeet
Bataatti
Paistinpannu
(Yrtti)suolaa
Valmistus
Kuori ja pilko bataatti. Paahda kuumalla pannulla (teen itse ilman öljyä, mielestäni parasta juuri niin) ranskiksia muutama minuutti vähän käännellen. Ei tarvitse edes "lörtsöiksi" asti. Ripota päälle hyvää (yrtti)suolaa. Käytän itse Vogelin Herbamarea - siinä hyvät sävyt..
Valmis. Joko ruoan oheen tai pikkunaposteluun...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti